Follow-up: Lansare de carte – „Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite la ROMÂNIA, TE IUBESC!” de Cosmin Savu, Rareș Năstase, Paula Herlo, Alex Dima, Paul Angelescu, Cristian Leonte (2019.11.24, Humanitas și Humanitas Fiction la Gaudeamus 2019, Romexpo)

În data de 24 noiembrie 2019 a avut loc lansarea de carte „Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite la ROMÂNIA, TE IUBESC!” de Cosmin Savu, Rareș Năstase, Paula Herlo, Alex Dima, Paul Angelescu, Cristian Leonte în cadrul târgului Gaudeamus 2019.

Vorbitori: Cosmin Savu, Rareș Năstase, Paula Herlo, Alex Dima, Paul Angelescu, Cristian Leonte, Lidia Bodea.

Editurile Humanitas și Humanitas Fiction și-au întâmpinat oaspeții la Gaudeamus 2019, în perioada 20–24 noiembrie, cu evenimentele editoriale ale toamnei, noi titluri de autori români și străini, ediții în limba română ale bestsellerurilor internaționale din perioada anterioară recentă, publicate în îndrăgitele colecții de istorie, memorii-jurnale, eseistică, filozofie, literatură română contemporană și universală, știință, carte pentru copii.

Vizitatorii au putut cumpăra cărțile și audiobookurile Humanitas cu reduceri de preț de 10%, iar la edițiile de colecție și cărțile pentru copii au avut prețuri speciale, valabile numai la Gaudeamus, cu până la 40% mai mici.

A 26-a ediție a Târgului Internaţional Gaudeamus a avut loc în Pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo. Program de vizitare zilnic: 10–20.

Mai jos, fotografii și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului (clipurile rulează unul după celălalt):

Vezi lista cu toate clipurile »

De văzut și video Știrile PRO TV: GAUDEAMUS 2019. ”România, te iubesc!” a lansat al doilea volum, ”Ne facem bine” – Stirileprotv.ro »

Selecție foto pe Facebook »

Album foto integral pe Google Photos »

Înregistrarea audio a evenimentului » (în lucru)

Alte înregistrări eveniment #1 »

Alte înregistrări eveniment #2 »

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).