Follow-up: Conferință – Preacuviosul Schimonah Damaschin – „Despre minuni și despre vrăjitorie” (2019.03.30, Auditorium Pallady)

Sâmbătă, 30 martie 2019, a avut loc de la orele 17 conferința cu tema „Despre minuni și despre vrăjitorie”, susținută de Preacuviosul Schimonah Damaschin din obștea Mănăstirii Grigoriu, Sfântul Munte Athos, misionar în Africa.

Conferința a avut loc în Amfiteatrul Buenos Aires din incinta clădirii Auditorium Pallady și a fost organizată de Satul Brâncovenesc.

Mai jos, imagini și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului:

Vezi lista cu toate clipurile »

Album foto pe Google Photos »

Album foto pe Facebook »

Înregistrarea audio a evenimentului »

Părintele Damaschin de la Mânăstirea Grigoriu, din Sfântul Munte Athos, este unul dintre cei mai cunoscuți misionari ortodocși, cu misiune în Africa de peste 46 de ani, în țări precum Congo, Ghana, Burundi, Rwanda, Madagascar.

Ctitor al mai multor mânăstiri și biserici, a format clerici, ierarhi, preoți, diaconi, de culoare; în timpul misiunii sale au fost botezați peste 30.000 de africani.

A scris și a tradus nenumărate cărți de cult în limba swahili. De asemenea, este vorbitor de limba română de peste 40 de ani, datorită dragostei purtate poporului ortodox român.

De văzut și:

n

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).