Au început înscrierile la Marketing Waves (6 aprilie 2023, Constanța)

Pe 6 aprilie 2023, la Complex Diplomatic Mamaia (Constanța) are loc expo-conferință Marketing Waves, prima din seria de evenimente Business Waves inițiată de Kalon Events. Aceasta se adresează antreprenorilor, oamenilor de marketing și persoanelor aflate în poziții de management.

Evenimentul este de tip full-day conference – participanții vor beneficia de 6 ore de conținut relevant livrat de profesioniști în marketing, comunicare și vânzări. Speakerii vor avea sesiuni de întrebări și răspunsuri la finalul fiecărei prezentări. Zona EXPO&networking va facilita networkingul de calitate alături de partenerii evenimentului.

Printre speakeri se numără Sorin Drăghici – Managing Partner & Business Developer DWF, Daniel Ene – Chief Marketing Officer & Partner Limitless Agency, Cosmin Dărăban – co-fondator & CEO Gomag, Magda Bei – CEO Graphtec, Alexandru Curtașu – Head of Performance Marketing Gun Media, Eugen Predescu – Paid Media Managing Director DWF, Alex Cimpoca – Founder MKOR Growth.

În cadrul conferinței, speakerii vor aborda subiecte variate care vor acoperi mai multe canale de promovare pe care o companie le poate integra în strategia de marketing. Se va discuta despre optimizarea prezenței afacerilor locale în mediul online, optimizarea website-urilor pentru motoarele de căutare, utilizarea datelor pentru creșterea conversiilor campaniilor de email marketing, utilizarea ChatGPT pentru generare de conținut, dar și despre marketing BTL, cum ar fi participarea eficientă la târguri sau alte evenimente.

Biletele beneficiază de ofertă early bird și sunt disponibile în varianta de acces standard la eveniment sau în variantă bleisure printr-un parteneriat cu Iaki Conference & Spa hotel Mamaia. Programul detaliat pe sesiuni va fi disponibil în curând.

Mai multe detalii pe website-ul evenimentului: https://marketing-waves.kalonevents.biz

Evenimentul este susținut de Limitless Agency, DWF, Gun Media, Graphtec, SMIS.

Au început înscrierile la Marketing Waves

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).