Follow-up: Lansarea romanelor „Grădina de piatră” de Nikos Kazantzakis, și „Scene de viață provincială” de J.M. Coetzee (2018.11.16, Humanitas și Humanitas Fiction la Gaudeamus 2018, Romexpo)

În data de 16 noiembrie 2018 a avut loc lansarea romanelor „Grădina de piatră” de Nikos Kazantzakis, și „Scene de viață provincială” de J.M. Coetzee, ambele în colecția „Raftul Denisei”, Editura Humanitas Fiction, în cadrul târgului Gaudeamus 2018.

Vorbitori: Ioana Bot, Nona Rapotan, Denisa Comănescu.

Editurile Humanitas și Humanitas Fiction și-au întâmpinat oaspeții la Gaudeamus 2018, în perioada 14–18 noiembrie 2018, cu evenimentele editoriale ale toamnei, noi titluri de autori români și străini, ediții în limba română ale bestsellerurilor internaționale din ultimele luni, publicate în îndrăgitele colecții de istorie, memorii-jurnale, eseu, filozofie, literatură română contemporană și universală, știință, carte pentru copii.

Toate cele peste 1 000 de titluri, cărțile și audiobookurile Humanitas, au avut reduceri de preț de 10%, iar edițiile de colecție au putut fi cumpărate la prețuri speciale valabile numai la Gaudeamus.

A 26-a ediție a Târgului Internaţional Gaudeamus a avut loc în Pavilionul Central al Complexului Expozițional Romexpo. Program de vizitare zilnic: 10–20.

Mai jos, fotografii și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului (clipurile rulează unul după celălalt):

Vezi lista cu toate clipurile »

Selecție foto pe Facebook »

Album foto integral pe Google Photos »

Înregistrarea audio a evenimentului » (în lucru)

Alte înregistrări eveniment »

Ioana Bot

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).