Ce furnizor de hosting sa alegi? Soluția: WebFactor.ro sau Simplenet.ro

Discut în clipul acesta despre cum să alegi un furnizor de hosting. Dau multe referințe la WebFactor și Simplenet și prezint cum se face cumpărarea hostingului de la WebFactor.


(vezi clipul pe YouTube)

2961346917_b5bc789b2f_z

P.S. #1: De văzut și: Care este principalul webhosting din RO pe care il folositi. – Forumul Softpedia.

P.S. #2, 2015.05.06: Puteți lua în vedere și MxHost, am citit lucruri OK despre ei.

P.S. #3, 2015.07.18: Cea mai mare problemă pe care o am cu majoritatea furnizorilor de hosting, inclusiv cu cei cu care am lucrat până acum (Simplenet, Webfactor) este că dacă ai site-ul picat, ei știu și nu îți spun (1) sau dacă plănuiesc ceva/urmează ceva eveniment, nu te anunță (2). Mi-ar plăcea să primesc un email “uite, avem niște probleme tehnice, depind în procent de 30% de noi și 70% de alții, site-ul tău e picat, nu știm cât va dura, te anunțăm când e «live»” sau un email cu “uite, de Black Friday, toate site-urile de e-commerce vor avea probleme cu găzduirea, dacă nu se pregătesc înainte de asta” sau “urmează ca în 2 luni să mutăm serverele, te va afecta câteva ore”. Nu cred că am primit vreodată un astfel de email, chiar și când întrebam “uite, nu îmi merge site-ul” și mi se confirma că au o problemă, nu primeam ulterior mesaj de “gata, am rezolvat”. E o problemă mare.

I am a Digital Marketing freelancer. My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress. Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs). On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

1 Comment

  • […] rule: a .com domain costs 10 USD / year (hint). You can find some domain names for free. Hosting (.ro?) costs from 1 USD per year to a few dozen USD per month. Email marketing can be free, and can also […]

Leave a comment

Your email address will not be published.