Ce furnizor de hosting sa alegi? Soluția: Simplenet.ro

Discut în clipul acesta despre cum să alegi un furnizor de hosting. Dau multe referințe Simplenet și prezint cum se face cumpărarea hostingului.

Update, 2018.05.09: Pentru cei interesați de WebFactor, vedeți și comentariile de aici ».


(vezi clipul pe YouTube)

2961346917_b5bc789b2f_z

P.S. #1: De văzut și: Care este principalul webhosting din RO pe care il folositi. – Forumul Softpedia.

P.S. #2, 2015.05.06: Puteți lua în vedere și MxHost, am citit lucruri OK despre ei.

P.S. #3, 2015.07.18: Cea mai mare problemă pe care o am cu majoritatea furnizorilor de hosting, inclusiv cu cei cu care am lucrat până acum (Simplenet, Webfactor) este că dacă ai site-ul picat, ei știu și nu îți spun (1) sau dacă plănuiesc ceva/urmează ceva eveniment, nu te anunță (2). Mi-ar plăcea să primesc un email “uite, avem niște probleme tehnice, depind în procent de 30% de noi și 70% de alții, site-ul tău e picat, nu știm cât va dura, te anunțăm când e «live»” sau un email cu “uite, de Black Friday, toate site-urile de e-commerce vor avea probleme cu găzduirea, dacă nu se pregătesc înainte de asta” sau “urmează ca în 2 luni să mutăm serverele, te va afecta câteva ore”. Nu cred că am primit vreodată un astfel de email, chiar și când întrebam “uite, nu îmi merge site-ul” și mi se confirma că au o problemă, nu primeam ulterior mesaj de “gata, am rezolvat”. E o problemă mare.

I am a Digital Marketing freelancer.My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress.Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs).On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

1 Comment

  • […] rule: a .com domain costs 10 USD / year (hint). You can find some domain names for free. Hosting (.ro?) costs from 1 USD per year to a few dozen USD per month. Email marketing can be free, and can also […]

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.