Follow-up: Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societății Civile 2014, ediția a XII-a, Ateneul Român (2014.06.10)

Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societății Civile 2014, ediția a XII-a a avut loc în 10 iunie 2014, la Ateneul Român.

000-mic

Fotografii de la eveniment:

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”100050990853086188413″ ualb=”6023423666546915553″ imgl=”fancybox” shape=”rectangle” size=”640″ num=”400″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″]

Comunicat de presă (sursa):

Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societatii Civile 2014, editia a XII-a, va avea loc in data de 10 iunie, la Ateneul Român, incepând cu ora 20.00.

Evenimentul va fi prezentat de Mircea Toma, psiholog, jurnalist, activist pentru drepturile omului, co-fondator – ActiveWatch si Luca Niculescu, Redactor sef – RFI Romania.

Persoanele, care doresc sa participe la festivitatea de acordare a premiilor Galei Societatii Civile 2014, pot sa confirme prezenta la eveniment prin completarea formularului dedicat. Pe aceasta pagina sunt disponibile toate informatiile si coordonatele necesare participarii.

In cadrul evenimentului vor fi anuntate si premiate cele mai bune proiecte si programe implementate de sectorul asociativ in ultimul an. Acestea au fost evaluate de catre juriul editiei 2014 format din peste 50 de specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor, cercetatori, sociologi, jurnalisti, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si ai sectorului non-profit si din reprezentanti ai sectorului privat, consultanti in CSR, comunicare sau corporate affairs. Peste 100 de reprezentanti ai sectorului non-profit si neguvernamental din toata tara au inscris 147 de proiecte si programe in competitia de anul acesta. Mai multe detalii despre acestea, dar si despre membrii juriului puteti gasi pe www.galasocietatiicivile.ro.
In cadrul festivitatii de premiere vor fi anuntate si inmanate Premiile I pentru proiectele si programele câstigatoare, unul dintre acestea fiind declarat si castigatorul Marelui Premiu al Galei Societatii Civile 2014, in urma evaluarii realizata de catre toti membrii juriului in cadrul celor 17 sectiuni ale competitiei: Educatie, Invatamant, Cercetare, Arta si Cultura, Apararea drepturilor individuale/ colective, Comportament civic si Participare publica, Sanatate, Incluziune sociala, Servicii de Asistenta sociala, Protectia mediului, Dezvoltare economica si sociala, Proiecte si campanii de VOLUNTARIAT si Proiecte pentru TINERET. De asemenea, vor fi acordate Premiile I in cadrul sectiunilor: Proiecte si campanii de Responsabilitate Sociala si Programe si Premiul pentru Eficienta, Premiul pentru Impact, Premiul pentru Durabilitate si Premiul pentru Originalitate in cadrul sectiunilor aferente.
Tot in cadrul Festivitatii de premiere vor fi anuntate proiectele si programele câstigatoare ale premiilor II si III obtinute in cadrul sectiunilor competitiei si pentru cel de-al patrulea an consecutiv va fi acordat unei organizatii „Premiul Dan Manoleli pentru Dezvoltarea Societatii Civile”.
Initiata in anul 2002, de-a lungul celor  douasprezece editii ale Galei Societatii Civile, au fost inscrise in competitie 1.703 proiecte, semnate de catre organizatii non-profit, neguvernamentale, grupuri de initiativa sau persoane fizice. 
***
Gala Societatii Civile este un proiect al Fundatiei „Gala Societatii Civile”, part of Millenium People.
Partener principal al Galei Societatii Civile 2014: 
Rompetrol Well Services – parte a KMG International.
 
Sponsor fondator: Fundatia Vodafone România.
Parteneri: Bursa Binelui, un proiect al BCR, Carpatcement Holding, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (A.N.P.C.D.E.F.P.), Tineret in Actiune, Reprezentanta Comisiei Europene in România, BCR, SIVECO, Avon România, GSK România (GlaxoSmithKline), Patru Mâini, WellBorn.
Reprezentanta Comisiei Europene acorda patronajul sau Galei Societatii Civile ca o recunoastere a increderii Comisiei Europene in  capacitatea si responsabilitatea societatii civile de a genera solutii in toate domeniile de interes public.
Parteneri media principali: HotNews.ro, Capital si Evenimentul Zilei
Parteneri media: B1 TV, Kanal D, Getica OOH, Sapte Seri, Wall-Street.ro, IQads, Zeppelin, RFI România, Igloo, Primaria Sectrului 1, StiriONG.ro.
Parteneri traditionali: Rusu+Bortun Brand Growers, Netvibes, Media Image, 360 Revolution, Kaustik.
Pentru mai multe informatii contactati:
Maria Neneciu
PR – Millenium People
Mob: 0730 709 478
E-mail: maria.neneciu@milleniumpeople.ro

Lista câștigătorilor:

Notă de final: anunț despre resurse pentru ONG-uri din România aici: ONG in Romania – Yahoo Groups.

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).