Follow-up: GoodWine (RomExpo, 2014.04.26)

În perioada 25-27 aprilie 2014 a avut loc la RomExpo târgul internațional de vinuri GoodWine.

000-mic

Mai jos, fotografii + un video de la eveniment.

Prezentare Organizația Somelierilor din RomâniaMarian Timofti:

Fotografii de la eveniment:
[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”100050990853086188413″ ualb=”6007600544855870049″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”5″ size=”640″ num=”400″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″]
(album Facebook – Follow-up: GoodWine (RomExpo, 2014.04.26))

Printre expozanti: Casa de Vinuri Cotnari (Partener Oficial), Jidvei (Partener Principal), Vincon Vrancea (Partener), Vinarte, S.E.R.V.E. Ceptura , Crama Oprisor, Budureasca, Senator Wine, Cramele Halewood, Alcovin, Crama Basilescu, Domeniile Blaga, Winero, Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu, Domeniul Vladoi, Vincola Averesti, Wine Princess, Nomibo, Cricova Romania, Casa Panciu, Domeniile Ostrov, amb Wine (Liliac), Intervitt, Domeniile Tohani, Vinimondo, Alma Tim (www.smartdrinks.ro), Principe di Corleone, B-WINEGROWER , Stenota Winery, Arzuaga Navarra, Vinoteca Mea, Crama Iordache, Enoteca Provensala, Crama Hetei, Vinum Capidava, Fautor (Republica Moldova), Barza Alba, Ecoreca, Crama Borha (Spania), Eduardo Miroglio (Bulgaria) Azienda Vitivinicola Malgra (Italia), Commerce Line, Giuliano Tartufi.

Partea de accesorii si utilaje vinificatie a fost reprezentata de: Bilancia (echipamente si accesorii HoReCa), BTC Glass Design, Decorium, FlexLabel (etichete), Buticom Tonnellerie (butoaie), Vimini, Horeca Expert, Bristot, Cofetaria Armand, Contego Coffee. Stand propriu a avut si International Wine Contest Bucharest.

In premiera la aceasta editie Goodwine, a participat compania Intervitt, care face parte din grupul Interagro. Intervitt detine in prezent peste 300 de hectare de vie si va prezenta la Goodwine noile game de vinuri Viile Sudului destinate HoReCa.

Pentru prima data la Goodwine s-a aflat si Crama Hetei din Satu Mare, o crama de familie, care detine in prezent 15 hectare de vie plantate cu soiuri nobile: Syrah, Cabernet Franc, Feteasca Neagra, Riesling de Rhin, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Furmint, Pinot Gris, Tamaioasa Romaneasca si Feteasca Regala, Pinot Noir, Merlot si Cabernet Sauvignon.

Vizitatorii au intalnit in premiera la Goodwine si Crama Iordache din Dragasani in standul Vinoteca Mea, dar si Stenota Winery (Prahova) si Vinum Capidava.

O alta noutate a fost si prezenta importatorilor Vinexpert Viti Services (Franta – CHATEAU LA ROSE DU PIN, CHATEAU JACQUES NOIR, CHATEAU PLAISANCE, CHATEAU DE VIRECOURT), Enoteca Provensala (importator din zona Provence – Franta, a vinurilor Chateau des Bertands si Chateau de Berne precum si Principe di Corleone (Italia – podgoriile siciliene Monreale si Alcamo).

Program vizitare:

  • Vineri, 25 aprilie 2014, intre orele 12.00 – 18.00
  • Sambata, 26 aprilie 2014, intre orele 10:00 – 19:00
  • Duminica, 27 aprilie 2014, intre orele 10:00 – 17:00

Prezenta la GOODWINE BUCURESTI 2014 ofera expozantilor oportunitatea de a-si prezenta vinurile, produsele sau serviciile, de a studia oferta concurentei, dar asigura in acelasi timp si un cadru oportun imbogatirii contactelor de afaceri.

De asemenea, participarea la un astfel de targ reprezinta un castig de imagine si de notorietate pe piata autohtona a vinurilor.

Promovarea in toate mediile de comunicare – televiziune, presa scrisa, radio, internet, outdoor, la un cost mult mai mic decat o promovare de tip clasic, este un alt beneficiu care merita luat in calcul de expozantii parteneri.

De ce sa vizitezi GOODWINE BUCURESTI 2014?

Pentru ca ai avantajul de a gasi intr-un singur loc o oferta variata si complexa de vinuri premium autohtone si internationale;

Pentru ca vei primi informatii si recomandari direct de la producatori si importatori legate de produsele aflate in expozitie;

Pentru ca poti strange contacte de la toti producatorii si importatorii de vin prezenti la GOODWINE BUCURESTI 2014;

Si nu in ultimul rand pentru ca te vei delecta cu sortimentele de vin preferate sau poate ca doresti sa descoperi noi vinuri.

Organizator:
ProActive Business Communication

ProActive Business Communication este o agentie full service de Relatii Publice si Consultanta ce ofera clientilor sai servicii integrate de consultanta in comunicare organizationala si imagine de firma, comunicare interna, relatia cu mass-media, gestionare situatii de criza, dezvoltare de strategii de comunicare, audit de comunicare, crearea si implementarea de campanii si programe de responsabilitate sociala, training pentru companii.

ProActive Business Communication are o experienta de 5 ani in organizarea de targuri si expozitii, cele mai reprezentative proiecte fiind Targul International de Vinuri GOODWINE, Targul de Mobila si Decoratiuni MOBSTILEXPO (www.mobstilexpo.ro), precum si Targul Imobiliar DOMUS EXPO IMOBILIARE (www.domusexpoimobiliare.ro).

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).