Follow-up: Gomag MeetUp București – Cum să vinzi online în 2020 (2020.02.12, Crystal Palace Ballrooms)

Primul eveniment din 2020 marca Gomag a avut loc în luna februarie, în București, alături de 8 vorbitori de excepție.

Participanții au aflat cele mai performanțe strategii pentru un nou an plin de vânzări profitabile pe piața de eCommerce (comerț electronic).

Data: 12 februarie 2020;
Orele: 16:00 – 21:00;
Loc: Crystal Palace Ballrooms, București, Calea Rahovei 198A, Sector 5.

Cine au fost cei 8 vorbitori?

Din cuprins:

  • Povesti de succes în antreprenoriat și eCommerce;
  • Marketing afiliat – până la 130% mai multe vânzări online;
  • Tactici de creștere a unui business online;
  • Cum să vinzi online cu profit și să faci ceea ce îți place;
  • SEO în 2020 – de la trafic, la conversii;
  • Cum să ai clienți fericiți pentru o afacere puternică;
  • Mindset-ul de business: cum înveți să conduci o afacere;
  • Despre achiziția de clienți și fidelizarea consumatorilor;
  • Ce aduce nou 2020 – cum să îți transformi vânzările;
  • Planuri de viitor: încotro ne îndreptăm.

Mai jos, fotografii și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Dacă vreți să vedeți poze + prezentările SlideShare, click aici: Cum a fost la Gomag Summit Bucuresti 2020 – Eveniment eCommerce.

Înregistrarea video a evenimentului (clipurile rulează unul după celălalt):

Vezi lista cu toate clipurile »

Selecție foto pe Facebook »

Album foto integral pe Google Photos »

Înregistrarea audio a evenimentului » (în lucru)

 

Dorin BOERESCU – CEO 2Performant

Dorin Boerescu este CEO 2Performant, companie care dezvolta un marketplace de servicii de marketing destinat eCommerce-ului. Anterior, Dorin a fost co-fondator in cateva companii de advertising – Hyperactive (agentie de performance – 2008), Bakemono (publisher online – 2009), Agrafa (tipografie digitala – 2004), Speed Promotion (in prezent Godmother – agentie full-service). Dorin a vorbit la zeci de evenimente de marketing si eCommerce din Romania, Polonia, Marea Britanie, Bulgaria, Croatia, si promoveaza democratizarea marketingului in eCommerce.

Mircea CAPATINA – CO-Founder @ Smart Bill

Co-Fondator al Smart Bill Romania, Mircea Capatina a ales calea antreprenoriatului in urma cu 13 ani. A pornit de la zero impreuna cu partenerii si prietenii sai, Ioana si Radu Hasan pentru a construi ceea ce reprezinta astazi o companie cu peste 50 de angajati si peste 65.000 de clienti, care a beneficiat de increderea a doua fonduri importante de investitii. Increzator in afacerea pe care o co-administreaza, Mircea este fericit astazi cu experienta dobandita in mediul de business din Romania, dorindu-si sa evolueze in permanenta si sa influenteze pozitiv prin ceea ce face dinamica antreprenoriatului romanesc.

Andrei RADU – CEO & Founder GPeC

Andrei Radu este, de 14 ani, organizatorul celui mai important eveniment de comert electronic din Romania – Gala Premiilor eCommerce (GPeC) si unul din initiatorii Programului National pentru Certificarea Magazinelor Online – TRUSTED.ro, alaturi de Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania.
Andrei a organizat singurele teste de usability din Romania, devenind specialist in uzabilitate si optimizarea conversiilor. Ofera consultanta de specialitate in ceea ce privește piata de e-commerce din Romania si Europa Centrala si de Est, dar si in zona usability si customer experience in eCommerce.

Rares BANESCU – CEO Retargeting.BIZ

Rares Banescu este antreprenor de success, CEO si Fondator Retargeting.biz, cu o experienta de peste 10 ani in marketing-ul online. A fost intotdeauna pasionat de vanzari si acesta pasiune l-a imputernicit sa creeze Retargeting.biz, proiect infiintat in 2013 pentru a ajuta magazinele online sa comunice in mod automat cu fiecare client in parte. Retargeting.biz are in prezent peste 3000 de clienti multumiti, pe 5 continente si in peste 30 de tari, generand peste 25 milioane de euro de venituri aditionale cu functionalitati precum reclame dinamice Google Ads, Facebook si Instagram Ads, multumita integrarii prin API atat cu Google, cat si cu Facebook.

Constantin PARASCHIV – Fondator BiziLive TV

Constantin Paraschiv are 40 de ani si este antreprenor si producator de programe educative video dedicate dezvoltarii personale si afacerilor. De mai bine de 17 ani, de cand a început prima afacere, este convins ca „antrenamentul bate talentul”, fie ca vorbim de afaceri sau obiective personale. A experimentat afaceri in mai multe industrii cum ar fi: Horeca, retail, electro, IT sau e-commerce. A avut colaborari in ultimii 15 ani cu mai multe brand-uri din peste 50 tari. In prezent lucreaza cu brandul de electrocasnice POLTI din Italia si e-cloth compania inovativa din UK pentru curatarea casei. De peste 7 ani se dedica realizarii de programe video educative pentru antreprenori si dezvoltarii personale. In 2013 a initiat proiectul denumit generic #DozadeVanzari, care este o alternativa video online oferita gratuit pentru educatie in activitatea de vanzari online si offline. A sprijinit si a fondat proiecte educative media dedicate spatiului civic cumar fi PiataVictoriei TV sau Rezistenta TV unde tinerii si cei mai implicati pot invata mai bine meseria de cetatean.

Sorin DRAGHICI – Managing Partner DWF

Sorin Draghici este Managing Partner la DWF – agentie specializata in cresterea traficul organic non-brand, ce gestioneaza campanii SEO pentru clienti precum: OLX Group, F64, ePiesa, TUI TravelCenter, FoodPanda, La Fantana, Farmaciile Catena, eMenatwork, Fashion House, Berluni, Dasha, Etopsport, Termene, Vivacredit, Floria, Kafune, Lentiamo, Ideall si multi altii.

Misiunea lor este de a sustine in mod eficient brandurile din Romania, in demersul lor de crestere a vizibilitatii in rezultatele Google. Sorin are o experienta de peste 15 ani in digital marketing, eCommerce si SEO.

Ennifer MARINESCU – CEO & founder Personally ME

Cu background in comunicare si design interior, cu o mare pasiune pentru frumos si autentic, cu o nevoie acuta de a-mi exprima creativitatea, am creat in 2012 brandul Personally ME.
Am introdus pentru prima oara in Romania conceptul bijuteriilor personalizate, iar publicul l-a primit cu entuziasm.
Opt ani mai tarziu Personally ME a crescut frumos, demn si este un brand relevant in domeniu, iubit si apreciat de zeci de mii de clienti.
Imi doresc ca in continuare Personally ME sa creasca firesc, sa ramana un brand curat, corect, cu accent pe calitatea oferita si pe respectul fata de publicul sau.
Un alt proiect pentru viitorul apropiat este sa sustinem o cauza in care credem foarte mult, si anume educatia copiilor.

Dan TUDOSE – Manager e-acumulatori.ro

e-acumulatori.ro, unul dintre primele magazine online de produse electrice, este un business de familie, inceput în 2002. Astazi, din portofoliul magazinului online fac parte 30.000 de produse. Dan Tudose, actionar și manager, si-a conectat pasiunea pentru energie regenerabila cu experienta anterioară in vanzari, pentru a dezvolta solutii multiple pentru orice problema in domeniul energiei.

Cosmin DARABAN

Cosmin este CEO si co-fondator al platformei eCommerce Gomag. Cu o experienta de peste 19 ani in online, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor.
Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, agentia SilkWeb din 2005, Academia de eCommerce, Gomag Virtual Summit si cartea eCommerce no Bull$#!t, lansata in 2019.
De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a peste 1500 de firme iar, in prezent, pe platforma se dezvolta peste 1000 de magazine online, din toate industriile.

(sursa »)

Cosmin Dărăban și Ennifer Marinescu
Cosmin Dărăban și Ennifer Marinescu

PS, 2020.02.18: Dacă vreți să vedeți poze + prezentările SlideShare, click aici: Cum a fost la Gomag Summit Bucuresti 2020 – Eveniment eCommerce.

PS, 2020.02.18 Cum iti Cresti Vanzarile in Magazinul Online cu Gomag [Video].

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).