Follow-up: Seară culturală: Mihai Gheorghiu (Platforma Civică Împreună) – Fratele nostru este viața noastră (2019.10.18, Parohia Mărcuța)

În seria de seri culturale la Parohia Mărcuța, d-l Mihai Gheorghiu (Platforma Civică Împreună) a susținut o conferință pe tema „Fratele nostru este viața noastră”, în data de 18 octombrie 2019, de la ora 17.

Moderator: Adrian Cristea.
Gazde: Pr. Dan Gheorghe, Pr. Ion-Adrian Mirică.

Mai jos, fotografii și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului (clipurile rulează unul după celălalt):

Vezi lista cu toate clipurile »

Selecție foto pe Facebook »

Album foto integral pe Google Photos »

Înregistrarea audio a evenimentului » (în lucru)

Alte surse despre eveniment:

Descriere eveniment:

„Fericit este sufletul care îl iubeşte pe fratele său, căci fratele nostru este viaţa noastră. Sufletul se întristează când vede pe aproapele că suferă.”

Cum am ajuns ca societate să uităm aceste învățături? Cum am ajuns să fim atât de rupți unii de alții? Să ne urăm puternic din cauza unor lucruri fără însemnătate ca opiniile politicile, convingerile morale, viziunile vis-a-vis de anumite subiecte mărunte din viețile noastre? Cum ne putem apropia, dar mai ales, trăi după învățătura sfântului Siluan Athonitul?

La aceste întrebări arzătoare pentru zilele noastre vom avea onoarea de a ne răspunde scriitorul Mihai Gheorghiu, invitatul special al serilor culturale de la Parohia Mărcuța.

Mihai Gheorghiu

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).