Câteva idei după SEM Days 2015

TL;DR: Cum a fost la SEM Days 2015? Idei rezumate de Izabela-Maria Catiru:

  • Prezenta speakerilor internationali a adus un plus de valoare. A fost foarte usor sa ii abordezi si sa pui intrebari pe campaniile locale pe care ei le desfasoara.
  • Sesiunile au fost interactive, speakerii incercand de fiecare data sa implice audienta.
  • Au fost prezente foarte multe studii de caz cu goodcase practices si tips pentru a putea avea o prezenta cat mai buna si mai mare in online.
  • Discussion panelurile au abordat teme precum native ads si au clarificat multe confuzii pe care oamenii le au pe aceste teme.
  • Cifrele prezentate nu au fost pe Romania (cifre pe care putem sa le obtinem si noi fain frumos) ci pe tarile din care veneau speakerii si a fost foarte interesant sa vezi cum functioneaza marketingul in cifre pe diverse piete: restaurante in UK, pe ce device-uri stau oamenii in diverse tari, faptul ca in UK si Slovenia cele mai mai multe volume de vanzari vin de pe tableta.
  • Prezentarea de tooluri folositoare in PPC.
  • Eu am fost doar la sesiunile de PPC in ziua a doua insa in prima zi am reusit sa prind si cateva insighturi de la SEO si content: contentul trebuie sa crawlable , faptul ca o persoana are deja instalata aplicatia ta te ajuta sa cresti in rank etc.

sem-days-2015

(photo credits)

I am a Digital Marketing freelancer. My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress. Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs). On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.