Follow-up: premiera filmului documentar “Ba se poate!” (2014.02.12, Institutul Francez)

logo_aroi_var3_scurt-e1335096952309Asociația ROI a avut deosebita plăcere de invita bucureștenii la premiera în București a filmului documentar “Ba se poate”. Evenimentul a avut loc miercuri, 12 februarie, începând cu orele 18:30, la sala „ Elvire Popesco” de la Institutul Francez ( Bd. Dacia, nr. 77). Un trailer al filmului aici:
.

!Lansare film documentar Ba se poate 1112 - mica

Mai jos, fotografii de la eveniment.

DESPRE ZBURD

În cadrul Zburd, am lucrat cu echipe mixte profesori-elevi-părinți în 5 licee tehnologice din țară și mare parte dintre elevi provenind din medii defavorizate.

Când le-am selectat, aceste licee aveau maximum 20% rată a promovabilității la BAC. În 2 ani, au înregistrat creșteri spectaculoase față de creșterea medie pe țară.
În același timp, și-au redus semnificativ nivelul absenteismului și au rezolvat problemele legate de violență.

 

Zburd a luat naștere în 2012 și va continua în 2014 în cadrul programului „Adoptă un liceu”, pentru care au aplicat 20 de licee din toată țara și în cadrul căruia lucrăm împreună cu alte ONG-uri cu expertiză în educație.

Inovația adusă de proiectul „Zburd  – Educație prin coaching” este lucrul în echipă și legătura dintre elevi-profesori și părinți, ei fiind actorii principali în procesul de schimbare.

 

Asociația ROI implementează Zburd-Educație prin coaching în parteneriat cu Leadership in International ManagementAsociația Română pentru CoachingFacultatea de Psihologie și Științele Educației – Universitatea București și cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naționale. Proiectul a beneficiat de sprijin din partea Raiffeisen Comunități , a programului european Tineret în AcțiuneIbis Hotels sprijină, de asemenea, proiectul.

Un articol publicat de Dilema veche aici.

invitatie - ba se poate! - 12 februarie

I am a Digital Marketing freelancer. My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress. Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs). On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.