Follow-up: Lansare de carte – „Întrebări fără răspuns (sau cu prea multe răspunsuri)” de Lucian Boia (2019.11.23, Humanitas și Humanitas Fiction la Gaudeamus 2019, Romexpo)

În data de 23 noiembrie 2019 a avut loc lansarea de carte „Întrebări fără răspuns (sau cu prea multe răspunsuri)” de Lucian Boia în cadrul târgului Gaudeamus 2019.

Vorbitori: Lucian Boia, Marian Voicu.

Editurile Humanitas și Humanitas Fiction și-au întâmpinat oaspeții la Gaudeamus 2019, în perioada 20–24 noiembrie, cu evenimentele editoriale ale toamnei, noi titluri de autori români și străini, ediții în limba română ale bestsellerurilor internaționale din perioada anterioară recentă, publicate în îndrăgitele colecții de istorie, memorii-jurnale, eseistică, filozofie, literatură română contemporană și universală, știință, carte pentru copii.

Vizitatorii au putut cumpăra cărțile și audiobookurile Humanitas cu reduceri de preț de 10%, iar la edițiile de colecție și cărțile pentru copii au avut prețuri speciale, valabile numai la Gaudeamus, cu până la 40% mai mici.

A 26-a ediție a Târgului Internaţional Gaudeamus a avut loc în Pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo. Program de vizitare zilnic: 10–20.

Mai jos, fotografii și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului (notă – video parțial, partea finală a conferinței):

De văzut film integral »

Selecție foto pe Facebook »

Album foto integral pe Google Photos »

Înregistrarea audio a evenimentului » (în lucru)

Alte înregistrări eveniment #1 »

Alte înregistrări eveniment #2 »

Lucian Boia, citat aproximativ – nu am un răspuns pentru marile întrebări ale lumii – pentru ce suntem aici? Ce rost avem? Încotro ne îndreaptăm? Viitorul nu poate fi prezis corect, se pot da unele răspunsuri la lucruri bine definite, cum ar fi unele aspecte despre primul Război mondial.

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).