Invitație La Conferinta “Demne. Puternice. Impreuna.” 20 Septembrie, 17.30 BCR Bd. Elisabeta 5

Vă invităm la Conferința Demne. Puternice. Împreună.

20 Septembrie 2017, 17.00-20.30
BCR Sala Multifuncțională, Bulevardul Elisabeta nr. 5

Ideea evenimentului a pornit de la experiența de 12 ani pe care Touched Romania o are în ajutorarea femeilor în dificultate (victime ale violenței domestice, traficului de persoane, sărăciei și excluziunii sociale) pentru a rămâne alături de copiii lor și pentru un nou început în viață.

Scopul Conferinței este să inspire și să motiveze persoanele participante prin prezentarea unor exemple ale unor femei de succes și a abilităților și instrumentelor pe care le-au folosit pentru a atinge succesul.
Vrem să promovăm principiul solidarității între femei pentru o societate echitabilă și mai puternică.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai societății civile, mass media, invitați din sectorul public și privat implicați în domeniul social, prieteni, parteneri și supraviețuitoare ale violenței domestice.

Va rugăm confirmați participarea până la data de 18.09.2017 la adresa 
conferinta.demne@gmail.com    ​

 

I am a Digital Marketing freelancer. My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress. Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs). On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.