Demisie și onoare

“A făcut primarul glume de mine și copiii au râs. Îmi dau demisia!”

Evident, primarul a gafat, evident, copiii nu ar fi trebuit să își ironizeze directorul.

Dar să îți dai demisia că au râs copiii când primarul a făcut glume …

Nu mi se pare atât de mult pe partea de onoare, cât pe partea de “unde sunt puterile mele? Unde sunt eu mai bun ca alții?”.

Mi se pare mai mult o chestiune de subminare putere și autoritate, și nevoie de a fi recunoscut ca autoritate, mai degrabă decât de respect și onoare.

VIDEO Directorul Liceului Gheorghe Sincai din Baia Mare a demisionat dupa ce a fost ironizat de primar in fata elevilor – Esential – HotNews.ro: Directorul Colegiului National Gheorghe Sincai din Baia Mare, Cristian Heuberger, si directorul adjunct, Marina Lici, au demisionat dupa ce primarul municipiului, Catalin Chereches, a participat la o sedinta a elevilor, care a avut ca tema decizia conducerii acestei unitati de invatamant de a introduce obligativitatea purtarii uniformei, scrie Pressone.ro. Intalnirea elevilor cu primarul, care a avut loc luni, 16 noiembrie, in amfiteatrul liceului, a fost filmata, iar inregistrarea a fost postata pe internet chiar de catre primarul Catalin Chereches, potrivit ActualMM.ro. Motivul demisiei conducerii liceului este reprezentat de ironiile strecurate de mai multe ori, de catre primar, pe parcursul intalnirii cu elevii, la adresa deciziei conducerii de a introduce obligativitate purtarii uniformei, ironii primite in mai multe randuri cu hohote de ras si cu aplauze de catre elevi.

Roger Smith - Duty, Honor, Country, https://flic.kr/p/6zzNyg
Roger Smith – Duty, Honor, Country, https://flic.kr/p/6zzNyg

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.