Cum faci carieră în 2016

mngmnt

Revista Biz organizează conferinţa Management360, evenimentul unde manageri şi consultanţi de top analizează căile de evoluţie echilibrată în carieră şi dezbat cele mai eficiente strategii de management în 2016. Management360 are loc pe 11 Mai la Hotel Athénée Palace Hilton Bucureşti.

Management 360 va prezenta drumul de la middle la top management, provocările generaţiei Y, cum fac managerii tranziţia de la angajat la angajator, tendinţele în Well-Being din programele de retenţie ale companiilor şi cât de importantă este promovarea atitudinii antreprenoriale, chiar şi în marile corporaţii.

Evenimentul este dedicat managerilor care vor să avanseze în carieră, dar şi oamenilor din companii şi antreprenorilor care vor să construiască echipe performante şi să stimuleze creşterea productivităţii în rândul angajaţilor. Top manageri cu viziune, headhunteri şi specialişti în HR vor împărtăşi valoroasa lor experienţă de management şi leadership.

Printre invitaţii la eveniment se numără profesionişti, top manageri şi antreprenori cu experienţă în resurse umane şi consultanţi de business. Dintre speakeri îi amintim pe Dragos Sîrbu, CEO, Flanco; Violeta Luca, Marketing & Operations Director, Microsoft România; Nineta Ceauş, Manager Training şi Dezvoltare, Telekom România; Viorel Panaite, Managing Partner, Human Invest şi Radu Mărgărit, Trainer & Managing Director, Human Capital Resources.

 

Mai multe detalii despre program şi speakeri regăsiţi pe site-ul evenimentului Management360. Pentru detalii şi acreditări de presă, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro.

 

***

Despre Biz

Biz este brandul care reuneşte o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât şi offline. Redacţia s-a impus prin realizarea unor importante studii şi topuri în parteneriat cu agenţii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul Agenţiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

 

Biz este unic laureat Red Dot din România. În premieră absolută pentru România, Brandient şi Biz au câştigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiţie internaţională de design, pentru coperta ediţiei BizSingapore

Jurnaliştii revistei au lansat puternice campanii de conştientizare a valorilor româneşti (Susţinem inovaţia, Sunt un ţăran) sau proiecte unice în lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanţi directori de marketing din România îşi schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovaţie este Biz World, ediţii ale revistei realizate integral peste hotarele ţării, în Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore şi Austria.

Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România. De 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 oraşe din ţară şi 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

www.revistabiz.ro

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).