Cum aș defini eMag în 13 puncte?

BAU, Cum se poate defini eMAG, conform presei și blogosferei românești, în doar 13 afirmații?

a. eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, lanseaza, incepand de astazi, facilitatea de recuperare a 5% din pretul produselor achizitionate (echivalentul procentului de crestere a TVA-ului).
Prin completarea unui formular online simplu cu detaliile unei facturi emise si platite dupa 1 iulie, eMAG emite automat un voucher de cumparaturi egal cu 5% din valoarea achizitiei efectuate. Voucherele sunt transmisibile, se pot cumula si pot fi utilizate in primele 6 luni de la emitere, cu o singura conditie – sa fie folosite intr-o comanda ulterioara de cel putin 300 lei. (Sursa)

b. 24 Aprilie 2009 – Compania de distributie Asesoft Distribution, detinuta de omul de afaceri Sebastian Ghita, a preluat 51% din actiunile celui mai mare retailer on-line din peisajul autohton, eMag. (Sursa)

c. Daca ai cumparat un produs de la eMAG si constati ca nu este pe placul tau sau ai facut o alegere fara sa te documentezi suficient, beneficiind de ExtraGarantie de Retur de la eMAG, poti sa-l returnezi in maxim 30 de zile. Poti sa ceri inlocuirea produsului cu ceva mai apropiat de dorintele tale, sau iti poti cere banii inapoi. (Sursa)

d. Suntem foarte bucurosi sa va anuntam ca eMAG a fost selectat de divizia de cercetari a celui mai mare producator mondial de roboti industriali, Kuka Macay Robotics, pentru a participa la testarea pe termen lung a unui prototip experimental de robot logistic multifunctional. Robotul face parte dintr-o serie de trei unitati, proiectate special pentru retailul online, ceilalti doi roboti fiind deja in teste la pixmania.com si la un magazin online de arme australian. (Sursa)

e. eMag, cel mai mare retailer IT&C, si-a majorat puternic in ultimii ani vanzarile de telefoane mobile din gama smartphone, ajungand in luna mai a acestui an la o cota de 10% pe piata locala, spune Radu Apostolescu, directorul de marketing al companiei. (Sursa)

f.
(Sursa)

g. eMAG ProfitShare – Primesti un comision de 3% din valoarea tuturor produselor cumparate de clientii veniti din site-urile tale. (Sursa)

h. 22 apr 2010 – eMAG, cel mai mare retailer IT&C din Romania, a deschis ieri un showroom in Timisoara, cu suprafata de 180 metri patrati, al cincilea al retelei, investitia ajungand la 60.000 de euri, au anuntat reprezentantii companiei. (Sursa)

i. Magazinul nu a atins in 2008 un rulaj de 110 mil. euro, asa cum estimase, ci de 74 mil. euro, si a alocat investitii prea mari pentru extindere, dar a devenit cel mai mare retailer IT&C din Romania. (Sursa)

j. 23 sep 2009 – Preluarea PCgarage, retailer online IT&C cu afaceri de 7,4 mil. euro anul trecut, de catre Fit Distribution (Pcfun.ro), este una dintre cele mai importante tranzactii din retailul IT&C local, afirma omul de afaceri Marius Ghenea, care estimeaza ca prin combinarea celor doua firme va obtine in acest an un rulaj de 30 mil. euro. (Sursa)

k. 8 iulie 2010 – Pentru protectia totala a produselor de dimensiuni reduse dar si pentru a va expedia mereu colete pe cat de sigure, pe atat de prietenoase, am inceput de astazi ambalarea suplimentara a acestora in cutii proprii eMAG. (Sursa)

l. Octombrie 2009 a adus recordul absolut de numar de clienti care au facut cel putin o achizitie intr-o luna de la eMAG: peste 30.000.
250.000 RON/saptamana: Aceasta este valoarea comenzilor generate exclusiv prin eMAG ProfitShare. (Sursa)

m. De citit integral excelenta analiza a lui Mugur FRUNZETTI. (Citește articol)

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

2 comentarii la „Cum aș defini eMag în 13 puncte?”

  1. Greu cu banii din blog. Eu am de la 2parale, si am pus reclamele lor pe 10 brolugi. Dupa 3 luni in cont am zero lei, dar cum zici si tu, mai asteptam. (Pana ma oftic si scot toate reclamele, pai nu?)

  2. Vezi că la 2Parale găsești suport pe forumurile lor.

    De asemenea, există seopedia.ro.

    Caută soluții, nu e firesc să ai 10 bloguri și în 3 luni să nu vinzi nimic. :)

    Nu mai aștepta 3 luni, întreabă-te ce poți face mai bine. :)

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).