Follow-up: Cornel-Constantin Ciomâzgă – Precum în cer şi pre pământ (2018.10.22, Biserica Sfântul Silvestru)

În data de 22 octombrie 2018 a avut loc cel de-al șaselea eveniment al ciclului omagial ”Părintele Galeriu de un leat cu Țara” la Biserica Sfântul Silvestru, începând cu ora 19,30. Invitatul întâlnirii a fost d-nul Cornel-Constantin Ciomâzgă, scriitor, ce a prezentat tema „Precum în cer şi pre pământ”. Un alt vorbitor a fost și Pr.prof. Nicolae Bordaşiu. Moderatorul întâlnirii a fost pr. Cristian Galeriu.

În timpul prezentării a rulat și un fragment video din documentarul rusesc “Cine leagănă copilul” (2001) din ciclul “Școala părinților”, de Valentina Matveeva. De asemenea, înregistrări video și audio cu părintele Constantin Galeriu, inclusiv un fragment dintr-un interviu cu pr. Constantin Galeriu realizat de Cornel-Constantin Ciomâzgă în 1990, pentru Fun Radio.

Mai jos, imagini și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului:

Vezi lista cu toate clipurile »

Album foto pe Google Photos »

Album foto pe Facebook »

Înregistrarea audio a evenimentului lipsește, îmi pare rău de asta, am uitat reportofonul acasă.

Vezi înregistrarea celei de-a cincea întâlniri din seria de conferințe »

Vezi înregistrarea celei de-a patra întâlniri din seria de conferințe »

Vezi înregistrarea celei de-a treia întâlniri din seria de conferințe »

Vezi înregistrarea celei de-a doua întâlniri din seria de conferințe »

Ciclul de evocări ”Părintele Galeriu de un leat cu Țara” este dedicat împlinirii a 100 de ani de la nașterea (la 21 noiembrie 1918) a marelui nostru teolog și duhovnic, Constantin Galeriu.

I am a Digital Marketing freelancer.My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress.Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs).On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.