Follow-up: Bookfest București 2023 (2023.05.27, Romexpo)

În perioada 24-28 mai 2023 a avut loc cea de-a XVI-a ediția a Salonului Internațional de Carte Bookfest, Bookfest București 2023, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2.

Invitatul de Onoare al acestei ediții a fost Italia.

Am fost prezent în a doua parte a zilei de sâmbătă, pe 27 mai 2023.

Mai jos, imagini de la eveniment.

Album foto pe Facebook »

Album foto pe Google Photos »

Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023 este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România și cu sprijinul Ambasadei Italiei din București și al Institutul Italian de Cultură.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România și singurul eveniment al industriei editoriale care a reușit să capete o dimensiune internațională marcantă. La ediția anterioară a Salonului Internațional de Carte Bookfest (București, 1-5 iunie 2022) au fost prezenți peste 170 de expozanți, programul celor cinci zile cuprinzând peste 400 de evenimente, de la lansări și dezbateri până la proiecții cinematografice şi evenimente interactive. Invitatul de onoare al ediției 2022 a fost Japonia. La edițiile internaționale din anii anteriori țările invitate au fost: Spania, Ungaria, Franța, țările de limbă germană (Germania, Austria, Elveția), Polonia, Cehia, Israel, Suedia și Statele Unite ale Americii.

Salonul de Carte Bookfest are ediții locale în Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov și o altă ediție internațională la Chișinău.

De văzut:

carte veche old book books carti

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).