Black Friday la UniCredit Bank

Black Friday la UniCredit Bank – anul trecut au avut asta și mă aștept să reia:

„Pentru al cincilea an consecutiv, UniCredit marchează Black Friday cu oferte speciale pentru clienții persoane fizice și persoane juridice cu cifra de afaceri anuală de maximum 1 milion de euro, oferte care vor putea fi accesate exclusiv pe data de 11 noiembrie 2022 între orele 09:00 – 17:00. Campania are un număr limitat de oferte, disponibile exclusiv online pe site-ul www.unicredit.ro/blackfriday și în condițiile Campaniei Black Friday.”
Sursa: https://www.piatafinanciara.ro/black-friday-2022-cont-curent-cu-zero-costuri-pe-viata-pentru-persoanele-fizice-si-zero-costuri-timp-de-un-an-la-pachetul-geniusimm-de-la-unicredit-bank-si-dobanda-fixa-de-699-pe-an-la-creditul-de-r/

Nu știu dacă se va repeta și anul acesta, dar probabil da, mă aștept ca vinerea viitoare să aibă din nou.

De ce UniCredit Bank?

Cum beneficiezi de asta?

Poti face schimburi valutare intre conturile curente sau de economii proprii, intr-una dintre monedele LEI – EUR, LEI – USD, EUR – LEI, USD – LEI prin Mobile sau Online Banking, in intervalul orar 13:15 – 14:15 de luni pana vineri in zilele lucratoare bancare, in limita a 1,000 EUR sau echivalentul in USD/o singura tranzactie/zi*.”

Sursa: https://www.unicredit.ro/ro/persoane-fizice/Campanii/Articole/happy-hour-exchange-rate.html

Notă personală – Probabil pe 10 noiembrie vor avea promoție cu cost zero la cont bancar. Nu sunt prea multe bănci care oferă asta.

Și, de asemenea, partea cu happy hour de mai sus sună tentant.

Anul trecut a fost cam când au deschis eMAG site-ul cu promoția lor de Black Friday, undeva pe la 8-9 AM, cam așa.

Ce aș recomanda cuiva ar fi să dea refresh frecvent, se termină rapid, în general au 1.000 de conturi, și nu le fac pe loc, doar completezi un formular rapid.

Adică o să fie cerere și dacă nu ești atent poți rata.

O altă ofertă: ZERO griji și ZERO costuri, pe viață! – Raiffeisen Bank.


PS: Un comentariu:
Se pare că anul acesta e diferit, se poate doar din aplicația lor și scrie clar că trebuie să faci întâi cont la ei. (via »)

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).