Cele mai bune proiecte CRS, premiate la Gala BIZ SUSTAINABILITY AWARDS 2023

A treia ediție a BIZ SUSTAINABILITY AWARDS a avut loc miercuri, 28 iunie, la Palatul Universul din București, în Teatrul Apollo 111.

BIZ SUSTAINABILITY AWARDS premiază excelența și oferă recunoaștere acelor strategii smart de sustenabilitate și leadership în CSR, de la companii și ONG-uri care înțeleg cu adevărat ce înseamnă să fii responsabil și să investești în comunitățile din care faci parte.

Înainte de gală, un manifest pentru sustenabilitate a fost prezentat cu ajutorul unor invitați care au venit cu propriile experiențe în măsură să ofere inspirație.

Alina Greavu, activistă pentru mediu și drepturile omului, fondatoarea Asociației ALUZIVA, a vorbit despre sustenabilitate în modă, despre fundraising, dar și despre școală.

Marta Ușurelu, owner Biz, a purtat apoi un dialog despre inițiativele cu impact pe termen lung alături de Irina Manuela Butnaru, Corporate Communications Manager & Spokesperson, Penny și Sorin Anagnoste, consultant si lector la Facultatea de Administrarea Afacerilor (ASE).

Înaintea Galei, Claudiu Butacu, Co-fondator și președinte EfdeN, a căutat să răspundă dacă se poate preda sustenabilitatea.

După o doză concentrată de informație și inspirație, a treia ediție a Galei BIZ SUSTAINABILITY AWARDS a adus pe scenă câștigătorii din acest an, care au primit trofeele din partea unor oameni la fel de implicați și preocupați de viitorul sustenabil.

Printre cei care au anunțat laureații BIZ SUSTAINABILITY AWARDS 2023 s-au aflat Roxana Răcănel, People Catalyst, ARGGO Consulting, Andra Răileanu, Business Development Manager, GfK, Loredana Hatingher, Business Director, Mantia AdAgency (Mercury 360), Alexandru Ion, cofondator Nexus Gaming, Andreea Lupu, Strategy & Innovation Director, Starcom Romania, Diana Cosmin, creator de conținut FineSociety, curator al revistei Haute Culture, Camelia Munteanu, CSR Coordinator, UP România, Alina Bacalu, Sustainability & Corporate Communication Manager, Regina Maria, Sabina Știrb, Head of Communications, Samsung Electronics, Violeta Niculuț, Marketing Manager, Anchor Grup și Andrei Bereandă, Head of Digital, PRO TV.

Trofeele BIZ SUSTAINABILITY AWARDS 2023 au fost realizate de artistul plastic Ovidiu Toader din material reciclabil și sunt unele dintre cele mai râvnite trofee de către toți cei implicați în domeniul sustenabilității.

Câștigătorii BIZ SUSTAINABILITY AWARDS 2023

 • Community Hero: UniCredit Bank
 • Leadership Hero: Philip Morris România
 • Sustainable Business Hero: Penny
 • Sustainable Business Hero: Rehau
 • Social Impact Hero: Lidl
 • Next Generation Hero: Avon
 • Sustainable Business Hero: Sesderma
 • Education Hero: Rompetrol
 • Education Hero: Fundația Arctic
 • Tech for Good: Vodafone
 • Change Champion: Air France – KLM
 • Social Impact Hero: Asociația Zi de Bine!

𝐏𝐫𝐨𝐮𝐝 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫𝐬: 𝐒𝐀𝐌𝐒𝐔𝐍𝐆, 𝐏𝐄𝐍𝐍𝐘
𝐏𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫𝐬: 𝐔𝐧𝐢𝐂𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭 𝐁𝐚𝐧𝐤, 𝐏𝐡𝐢𝐥𝐢𝐩 𝐌𝐨𝐫𝐫𝐢𝐬 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚, 𝐑𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐫𝐨𝐥

 

Despre Biz Agency

 

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.revistabiz.ro.

credite FOTO: Vali Mirea / Revista Biz
credite FOTO: Vali Mirea / Revista Biz

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).