Follow-up: Lansare de carte – Saniting Storytelling 10 povești de Nicoleta Bunduc (2018.11.03, Artera)

Saniting este un proiect de voluntariat care militează pentru echilibrul emoțional, iar cartea „10 Povești” redă parcursul vieții a 10 oameni minunați care și-au regăsit echilibrul în urma unor situații dificile.

Autor: Nicoleta Bunduc. Invitați: Bianca Brad, Cosmina Grigore, Liviana Tane, Alex Luchici – ale căror povești se regăsesc în carte. Moderator: Cristina Bobe.

Mai jos, imagini și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului:

Vezi lista cu toate clipurile »

Album foto pe Google Photos »

Album foto pe Facebook »

Un alt album foto pe Facebook »

Înregistrarea audio a evenimentului »

Bianca Brad – „Miss Prințesa Frumuseții”, actriță, fondator Organizatia E.M.M.A.. Fetița pe care o aștepta Bianca în urmă cu 11 ani s-a născut fără viață, iar Organizația E.M.M.A. a fost înființată în memoria ei, Bianca fiindu-le alături părinților de îngeri prin nenumărate evenimente și grupuri de suport.

Cosmina Grigore – Patient Coach, nutriționist, instructor de Pilates, președinte Asociatia Imunis. Cosmina a fost diagnosticată în anul 2013 cu cancer la sân, o boală căreia nu numai că i-a supraviețuit, dar despre care spune că a venit ca să o vindece și să o învețe să trăiască. Mai mult decât atât, Cosmina a ajuns în peste 20 de orașe din țară cu proiectul Caravana „Noul Pacient cu Cancer”, oferind sprijin persoanelor diagnosticate și aparținătorilor.

Liviana Tane – Fost jurnalist, fondator The Writing School și călătoare în Ocolul Lumii în 100 de cărți, mamă a unui Supererou pe care îl crește singură, David având vârsta de 9 ani. Liviana și-a pierdut partenerul, jobul, casa și mașina și a luat-o de la capăt de două ori. A învățat să își creeze un loc potrivit și a demonstrat că se poate trăi și din scris. Iar acum îi învață și pe alți oameni cum.

Alex Luchici – Fondator al Asociației euRespect, creator de proiecte responsabile și susținător al facilitării persoanelor cu dizabilități la o viață frumoasă. Alex și-a pierdut mobilitatea de la gât în jos în anul 2006, în urma unui plonjon în Delta Dunării. Paralizia nu l-a oprit să iubească viața și să ajute, căci și-a făcut un blog, https://alexluchici.wordpress.com/, pe care a scris despre experiența lui și a creat o comunitate și o asociație, ajutându-i pe cei care trec prin experiențe similare.

Carte apărută la Editura Adenium.

Parteneri: Glazurai, Iașisting, ELECTRA, Asociația Excelență Pe Portativ.

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).