Maternitatea din Galați are nevoie sponsorizare!

În Spitalul de Obstetrică – Ginecologie Bună Vestire – mulți ani uitat! – se nasc 1.200 de copii în fiecare an. Au trecut mulți ani de când s-a auzit primul scâncet de copil, fiind una din cele mai vechi maternități din țară.

Maternitatea a stat mulți ani într-o situație incertă, lucru care a făcut ca ea să nu beneficieze de toate reparațiile, investițiile, dotările absolut necesare. De o importanță majoră pentru întreaga comunitate, spitalul a fost achiziționat de către Primărie în anul 2017. Acesta a fost un prim pas spre normalitate. Spitalul are acum posibilitatea să acceseze fonduri de finanțare, să încheie parteneriate și să dezvolte proiecte proprii care să asigure o bună funcționare a spitalului și servicii de înaltă calitate pentru pacienți.

Este nevoie de sponsori

Noua echipă care administrează Maternitatea din Galați și-a propus să crească calitatea serviciilor. În această etapă întreaga echipă are nevoie de tot suportul și implicarea comunității locale, a companiilor din Galați.

Fiecare femeie, fiecare nou născut poate primi nu doar grija personalului dar și siguranța oferită de dotările absolut necesare într-un spital de profil.

Detalii »

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.