Maternitatea din Galați are nevoie sponsorizare!

În Spitalul de Obstetrică – Ginecologie Bună Vestire – mulți ani uitat! – se nasc 1.200 de copii în fiecare an. Au trecut mulți ani de când s-a auzit primul scâncet de copil, fiind una din cele mai vechi maternități din țară.

Maternitatea a stat mulți ani într-o situație incertă, lucru care a făcut ca ea să nu beneficieze de toate reparațiile, investițiile, dotările absolut necesare. De o importanță majoră pentru întreaga comunitate, spitalul a fost achiziționat de către Primărie în anul 2017. Acesta a fost un prim pas spre normalitate. Spitalul are acum posibilitatea să acceseze fonduri de finanțare, să încheie parteneriate și să dezvolte proiecte proprii care să asigure o bună funcționare a spitalului și servicii de înaltă calitate pentru pacienți.

Este nevoie de sponsori

Noua echipă care administrează Maternitatea din Galați și-a propus să crească calitatea serviciilor. În această etapă întreaga echipă are nevoie de tot suportul și implicarea comunității locale, a companiilor din Galați.

Fiecare femeie, fiecare nou născut poate primi nu doar grija personalului dar și siguranța oferită de dotările absolut necesare într-un spital de profil.

Detalii »

I am a Digital Marketing freelancer.

My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress.

Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs).

On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.