Ai face autostopul pana in Nepal? Daca nu, ai vrea sa citesti experienta personala a cuiva care face acest lucru?

Cunosc foarte bine o persoana care face autostopul pana in Nepal. Cu peripetii, urcusuri si coborasuri, cu viata care vine in plin in tine. Numele lui este … (pauza pentru suspans) … Mihai IORDACHE! Cititi aici despre blogul lui.

Ei bine, am o veste grozava! Mihai pune pe picioare doua bloguri, unul in limba engleza, si o varianta a acestuia in limba romana, in care descrie experienta sa. Prin blog Mihai isi propune sa te ia si pe tine la bordul experientei lui de calatorie. Si cum ar putea sa se intample asta decat fara nici un castig material?

Vezi aici blogurile:
http://punctulzero.wordpress.com/ (in limba romana);
http://pathzero.wordpress.com/ (in limba engleza, daca vrei sa recomanzi site-ul mai departe).

Fii printre primii care vad cele doua bloguri proaspat lansate!

Poti lasa oricand un comentariu pe site, Mihai va fi bucuros sa iti raspunda, de la un Internet cafe din Asia, cu o viteza a Internetului foarte-foarte mica. Si cu o pasiune radical uriasa.

Daca ai o sugestie despre ce sa scrie Mihai pe blog, ce experiente te-ar interesa, daca vrei sa afli un detaliu despre experientele prin care trece, daca vrei sa afli direct de la sursa cum e sa faci autostopul in Asia, in conditiile in care limba pe care o stapanesti este romana, Mihai asteapta comentariile tale.

Ca sa fii la curent cu ce posteaza pe blog, poti sa te abonezi la fluxul RSS. Alternativ, salveaza linkul in lista de favorite si reviziteaza site-ul.

Ti se pare ca blogul descrie o experienta deosebita? Spune si altora despre ea!

Autostop placut! :)


Rupe realitatea si fii fericit(a)! Asculta de Itsy si Bitsy. http://www.itsybitsy.ro

I am a Digital Marketing Manager for The KPI Institute. My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress. Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs). On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

3 Comments

 • Danonino

  11 August 2008 - 19:05

  Buna,

  uite, o intrebare: ai cumva sau poti tricota un banner pentru punctulzero? Sau mai multe, eventual o sectiune de promo…

  Si daca am putea lua legatura, poate ca s-ar intampla niste traduceri mai repede (sunt convinsa ca se comunica mai bine bucuresti-bucuresti :d )

 • Olivian BREDA

  11 August 2008 - 19:06

  Buna ti-am trimis email pentru comunicare.

  Hmmm, un tricou, o idee ok. ;)

Leave a comment

Your email address will not be published.