(actualizat) De unde să cumpărați alune, semințe, nuci („internaționale”), alune? Nu din Obor

Actualizare: Comentariu primit – Produsele vrac din hala insalubră de la Obor sunt fie cu origine incertă, de obicei Turcia sau tările arabe, stropite cu tot felul de substanțe și conservanți neagrementați în Europa, fie sunt cu termen de garanție nespecificat, iar produsele din gama alune, fistic sunt foarte dăunătoare sănătății dacă au termen depășit, deoarece uleiurile râncede sunt toxice de a dreptul. La câțiva pași de vând galoși, hrană pentru animale, și alte bazaconii aduse din magicul depozit Europa. De igienă nu mai vorbim….in mod normal bomba aceasta de hală trebuia închisă de mult timp.

Articolul original:
Am recomandat anterior un loc de unde să cumpărați lucruri „orientale”: magazinul Orient Bazar, din Piața Obor, București.

Recomandarea e validă, dar vin cu una nouă: în Halele Obor », clădirea de dinainte de piața efectivă.

Este o poză (sursa ») cu cum arată, e la parter această locație, și are prețurile o idee mai bune.

Recomand sursa asta pentru produse proaspete, pe care le puteți cumpăra cu încredere, am cumpărat de ani de zile de acolo și am fost mereu mulțumit.

Am făcut comparație cu ce pot cumpăra online și și calitatea e mai bună, și și prețul. Merită o vizită o dată la câteva luni.

Vă recomand să vă uitați la prețuri, și să luați cam 2-300 de grame din produsele foarte scumpe (nuci braziliene, alune), și cantități ceva mai mari din produsele mai ieftine (semințe de floarea soarelui, arahide). De asemenea, eu prefer produsele neprăjite și nesărate.

În perioada asta produsele pot fi ținute în aer liber, dar pentru a le ține pe termen mai lung, puteți să le puneți în frigider.

Unele produse (goji, migdale) pot fi lăsate de seara până dimineața la înmuiat, sunt digerate mai bine (din ce am citit pe net).

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).