“Never knew before what eternity was made for. It is to give some of us a chance to learn German.” ― Mark Twain
“Never knew before what eternity was made for. It is to give some of us a chance to learn German.” ― Mark Twain
După primul tur, eram convins că d-l Călin Georgescu e o eroare statistică, nu are cum, nu se poate, nu există.
Am discutat, și virtual, și real, cu mai multe persoane după primul tur.
Am citit mai multe articole.
Am citit comentarii și discuții pe forumuri.
În continuare, mă declar absolut uimit câtă lume cunosc care îl votează pe d-l Călin Georgescu.
Eram ferm convins că va porni cu șansa a doua. Iată, din estimările mele, că pornește cu prima.
Îmi declar susținerea față de dna Elena Lasconi (ca să nu scriu “EL”, că oamenii o să zică cum că l-aș susține pe d-l Călin Georgescu), încerc să postez articole care prezintă fapte despre d-l Călin Georgescu, merg la vot, și cam asta e tot ce pot face.
Speranța mea în dna Elena Lasconi e mare, dar văd că are șansa a doua.
Lucru care mă cam stupefiază.
D-l Horia-Roman Patapievici era uimit că după zeci de ani de comunism românii îl votează pe d-l Ion Iliescu. A scris “Politice”, o lucrare cu afirmații acide.
Iată, după atâta timp de la Revoluție, cu Internet, acces la informații, liberă circulație, oameni care pot vedea cu ochii lor și lucra în țări străine văd în d-l Călin Georgescu o oportunitate.
Cred că sunt mai uimit ca d-l Horia-Roman Patapievici.
Dacă mă uit la alegerile curente, mi se pare evident că contează mai mult cum spui lucrurile decât ce spui.
Felul de a vorbi pare mai important pentru electorat decât mesajul în sine.
E bine, e rău?
Eu cred că e ceva greșit aici.
Altfel, rămâne cum am stabilit.
Cartum.io este o nouă soluție pentru antreprenorii români care intenționează să înceapă o afacere de comerț online sau care au deja un magazin online și doresc să își îmbunătățească site-ul. Cartum a fost lansat de creatorii Horoshop, una dintre cele mai populare platforme de comerț electronic din Ucraina, folosită de peste 10.000 de magazine online locale.
(title via Miami Bici – 2020)
Sometimes, at conferences, companies give participants goodies.
My tip for them: give very quality items if you sponsor multiple events.
For example, the pencils from Fan Courier are in a class of their own. They’re top quality, and it’s hard to find better pens.
Whenever I go to a conference, I pretty much know that if Fan Courier is a sponsor, they’ll give away some quality products.
So, what to do?
Dacă întrebi pe cineva care să fie un criteriu al unei campanii de promovare online, e posibil să răspundă “Vreau un material viral”.
Toate bune și frumoase, soluția nu e simplă deloc.
Mi se spune uneori: “fac deja tot ce trebuie pe partea de marketing, inclusiv SEO și scriere articole”.
E doar o problemă în logica asta – SEO nu se face într-un singur fel. La fel, articolele.
Poți face SEO mai de succes sau de mai puțin succes.
Un articol poate fi foarte bun, sau nu tocmai.
Pe 27 noiembrie 2024 am înregistrat o prezentare pe tema: “Cum să te promovezi în mediul online ca psiholog?”.
Notă importantă – pe partea de testimoniale e o întreagă discuție, s-ar putea să nu fie OK folosirea de testimoniale de către psihologi.
De asemenea: Does AI Content Work for SEO? Pros, Cons, & Uses – SEO.com.
De asemenea: 6 guiding principles to leverage AI for SEO content production.
Via: Beneficiile membership-ului de promovare prin conținut Psyconect – Revista PSYCHOLOGIES Romania | Revista PSYCHOLOGIES Romania | Clementina Anghelache.
Mai jos, video și slide-uri.
Pe 26 septembrie 2024 a avut loc la Capela Sf. Stelian a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii M.S. Curie (Maria-Salomea Skłodowska/Curie) slujba de pomenire în memoria Dr. Alexandru Pesamosca.
A fost pomenit și Dr. Marian-Amado Secheli.
Slujba a fost oficiată de pr. Emil-Nedelea Caramizaru, pr. Florin-Daniel Enașcu, pr. Bogdan-Ionuț Stancu, alături de părintele paroh – pr. Cristian-George Popa.
Icoana și racla cu mâna dreaptă a sfântului ierarh au fost aduse de la Biserica „Sfântul Gheorghe”-Nou din centrul Capitalei și așezate spre închinare în pridvorul lăcașului de cult.
Adresa spitalului: bd. Constantin Brâncoveanu, nr. 20, sector 4, Bucureşti.
Capela este în spatele Spitalului, se ocolește spitalul și în spate este capela.
Sfântul Cuvios Stelian Paflagonul, numit în Acatistul său „pururea ocrotitor al pruncilor” este și cel care le alină suferințele pacienților internați în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie” (Marie Curie) din București. Anul acesta, cu prilejul hramului capelei unității medicale, cei mici au primit și binecuvântarea Sfântului Nicolae, căruia i-au cerut redobândirea unui mare dar: sănătatea. Icoana și racla cu mâna dreaptă a sfântului ierarh au fost aduse de la Biserica „Sfântul Gheorghe”-Nou din centrul Capitalei și așezate spre închinare în pridvorul lăcașului de cult.
Mai jos, fotografii.
jmEvents, organizatorul unor evenimente de prestigiu precum Festivalul Internațional EUROPAfest, Bucharest International Jazz Competition organizează eXplore Jazz & Classic, o serie de evenimente cu artiști de top din Italia, Polonia, Franța și România.
Turneul se desfășoară între 26 noiembrie și 6 decembrie în București, Ploiești, Sinaia și Brașov. Agenda evenimentului e bogată, incluzând concerte destinate publicului larg, jam sessions și workshopuri pentru muzicieni. Intrarea la concerte este liberă, în limita locurilor disponibile, dar există și câteva concerte la care accesul se face doar pe bază de invitații.