Tudor Gheorghe, un nou concert “Degeaba” în decembrie 2013 la Bucureşti

Maestrul Tudor Gheorghe se va auzi din nou pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 22 decembrie 2013, de la ora 19:00. Evenimentul marchează o nouă ediţie a concertului “Degeaba … ?!”, o răzvrătire prin muzică faţă de peisajul politic autohton.

Plin de mesaje este şi proiectul “Degeaba … ?!“, un manifest memorabil prin cuvinte care umple sălile de fiecare dată. Timp de două ore, poezia şi cântecul românesc se vor contura printr-un concert de rock simfonic semnat de maestrul Tudor Gheorghe, dirijorul Marius Hristescu, peste 70 de instrumentişti, un grup coral şi o trupă rock.

Cu o voce puternică şi un talent impunător, maestrul Tudor Gheorghe a atras mii de oameni la concertele sale, care sunt de fiecare dată încărcate emoţional. În această primăvară le-a oferit fanilor său turneul “Primăvara Simfonic“, o adevărată prestaţie cu muzică înălţătoare, la care au luat parte şi dirijori renumiţi.

Detalii.

549c69aeb4157a884cd0e2f808b963d2_view


Notă: Anunț evenimente care mă interesează aici: Conferinte recomandate (vă puteți abona printr-un email la conferinte7-subscribe@yahoogroups.com și reply la mailul de confirmare).

Găsiți clipuri video realizate de mine la evenimente pe canalul de YouTube, iar fotografii pe cel Picasa Web Albums.

Comentarii

  1. Telesphoros a scris

    Sarbatori fericite si un 2014 prielnic!

    (Multumesc inca o data pentru videoarhiva de pe youtube.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *